Στίβεν Μουρ: οι “ήρωες του Halyard” αξίζουν να προβληθούν στο Netflix ή στο Hulu

Βελιγράδι: καλεσμένος στο νέο επεισόδιο της σειράς βίντεο Tanjug spotlight ήταν ο Αμερικανός ηθοποιός Stephen Moore ο οποίος μίλησε για τον ρόλο του στην ταινία “heroes of Halyard” του reditelaj Rados Bajic.

Ο Μουρ είπε ότι υποδύεται τον Έντουαρντ Γουόλς, έναν Αμερικανό πιλότο που καταρρίφθηκε στη Σερβία, ο οποίος μεταφέρεται στο σπίτι της σερβικής οικογένειας Γιόβιτς, που τον προστατεύει από τους Γερμανούς, και στην πορεία ερωτεύεται την κόρη τους που υποδύεται η Τεοντόρα Ντράγκιτσεβιτς.

“Άκουσα πολλή μουσική εκείνη την εποχή. Έκανα μια μακρά λίστα και άκουσα νύχτα και μέρα για να πάρω την αίσθηση. Αυτά είναι όλα Τραγούδια Αγάπης από τη δεκαετία του ’20, του’ 30 και του ‘ 40 από την Αμερική. Ела Fizzgerald και μερικά κλασικά”, είπε ο ηθοποιός.

Επιδιώκοντας να μείνει μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το τηλέφωνό του, ο Μουρ παρακολούθησε πολλές ταινίες για τον Β ‘ Παγκόσμιο Πόλεμο, βρίσκοντάς τις Μια καλή αναφορά, καθώς πολλές ταινίες που γυρίστηκαν εκείνη την εποχή “είναι λεπτομερείς όσον αφορά το τι μιλούν”.

Μιλώντας για τη μαγνητοσκόπηση στη Σερβία, ο Μουρ επεσήμανε ότι ο muje ήταν εύκολος, επειδή όλοι στην ομάδα ήταν “τόσο καλοί, ζεστοί, ευγενικοί”, δεν έπρεπε να ανησυχεί για πολλά πράγματα και ήταν “καλά φροντισμένος εδώ”.

“Είναι μια απίστευτη ηθοποιός. Μπορώ να πω ότι έμαθα πολλά από αυτήν όσον αφορά μια χαλαρή προσέγγιση του ρόλου.

Πολλή επικοινωνία μας ήταν μη λεκτική, και αυτό απαιτεί λίγη μαγεία και γοητεία, που λειτούργησε για εκείνη στο σετ,” είπε ο Μουρ.

Σημειώνοντας ότι βρισκόμαστε σε μια εποχή της ανθρώπινης ιστορίας, όταν είναι σημαντικό να διευκρινιστούν ορισμένα πράγματα, ο Μουρ εκτίμησε ότι “αυτό το έργο κάνει ακριβώς αυτό”, φέρνοντας μια αξιόπιστη ιστορία για τη σχέση μεταξύ Αμερικανών και Σέρβων κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πολέμου, με τη μορφή αντιπολεμικής ταινίας.

“Νομίζω ότι είναι σαφές ότι μέσα από τα συναισθήματα και τις ανθρώπινες αξίες των ηθοποιών στην ταινία, υποδεικνύουμε ότι ο πόλεμος δεν είναι καλό πράγμα”, δήλωσε ο Moore.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Σερβία έχει την ποιότητα παραγωγής για την παραγωγή ταινιών, επειδή έχει ό, τι χρειάζεται από τους ηθοποιούς και μετά για να δημιουργήσει ένα “εξαιρετικά υψηλής ποιότητας έργο”, όπως αποδεικνύεται από αρκετά πρόσφατα έργα, συμπεριλαμβανομένου του “Heroes of Halyard”.

“Νομίζω ότι ο κόσμος θέλει να κινηματογραφήσει εδώ. Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στο Χόλιγουντ από τις σκηνές, οι άνθρωποι προσπαθούν να έρθουν εδώ για να κάνουν ταινίες και σειρές, και υπάρχει ένας λόγος για αυτό.”

Ανακαλύπτοντας ότι είχε λάβει πολλά μηνύματα από την Αυστραλία ή το Λονδίνο που ρωτούσαν πότε θα μπορούσε να παρακολουθήσει το “Heroes of Halyard” ή αν θα εμφανιζόταν σε πλατφόρμες όπως το Netflix ή το Hulu, ο Moore πρόσθεσε ότι ελπίζει ότι θα συμβεί.

“Αυτή η ταινία αξίζει να είναι εκεί για να την δουν όλοι”, κατέληξε ο Μουρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

TOP