Η μεγάλη περιοδεία της Madonna: έξι αρένες του Λονδίνου πωλήθηκαν

Ο μουσικός διευθυντής Stuart Price μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τις επερχόμενες εμφανίσεις της Madonna πριν από την πρώτη της στο Λονδίνο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το επερχόμενο “Celebration Tour” της Madonna θα περιλαμβάνει “πάνω από 40 τραγούδια” και δεν θα περιλαμβάνει το συγκρότημα στη σκηνή για πρώτη φορά.

Η Βασίλισσα της ποπ πρόκειται να ξεκινήσει το βρετανικό και ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της 40ης επετείου. επετείους στο O2 Arena στο Λονδίνο αυτό το Σάββατο (14. τον Οκτώβριο, θα πραγματοποιηθούν συνολικά έξι συναυλίες στην αρένα.

Την παραμονή της πρώτης συναυλίας, ο μουσικός διευθυντής της Madonna Stuart Price μίλησε στο BBC News για το τι θα μπορούσαν να περιμένουν οι οπαδοί στις συναυλίες. Περιέγραψε τη σειρά συναυλιών ως” ένα ντοκιμαντέρ μέσα από την τεράστια καριέρα της”, με περισσότερα από 40 τραγούδια από τον”κατάλογο των αστέρων”.

“Το μεγαλύτερο χτύπημα μιας συναυλίας δεν χρειάζεται να είναι ένα τραγούδι. Θα μπορούσε να είναι μια ντουλάπα, θα μπορούσε να είναι ένα βίντεο ή μια δήλωση”, εξήγησε ο Price, ο οποίος παρήγαγε το άλμπουμ της Madonna το 2005. “Εξομολογήσεις Σε Πίστα Χορού”.

Η “Celebration Tour” θα χρησιμοποιήσει τις αρχικές ηχογραφήσεις πολλαπλών κομματιών της τραγουδίστριας και η Madonna δεν θα ενταχθεί στο συγκρότημα ζωντανά στη σκηνή για πρώτη φορά από την αρχή της καριέρας της.

“Υπάρχουν ζωντανοί μουσικοί που παίζουν σε διαφορετικά μέρη, αλλά αυτό που συνειδητοποιήσαμε ήταν ότι ήταν τα αρχικά ένθετα του αστεριού μας. Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να αναπαραχθούν και δεν μπορούν να αναδημιουργηθούν, γι ‘ αυτό αποφασίσαμε να το δεχτούμε.”

“Με τη Madonna, είναι πάντα για να επαναπροσδιορίσουμε τα πράγματα, να βρούμε τρόπους να πάρουμε ισχυρά πρωτότυπα μηνύματα και να δούμε πώς αντηχούν στην εποχή στην οποία βρισκόμαστε τώρα. Πολλές δυνατές στιγμές σχετίζονται με το πού η μουσική διασταυρώνεται με κάτι που έχει περάσει η κοινωνία, ειδικά κάτι συναισθηματικό. Αυτές οι στιγμές είναι απίστευτα ισχυρές”, είπε.

Ο Πράις επιβεβαίωσε επίσης ότι η Μαντόνα είχε επιστρέψει σε πλήρη ισχύ μετά την εισαγωγή της στην εντατική με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι φόβοι για την υγεία τους ανάγκασαν να αναβάλουν το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας.

“Το πρόσωπο που θα έρθει στη σκηνή φαίνεται εκπληκτικό, ακούγεται καταπληκτικό, εκτελεί καταπληκτικά”, εξήγησε ο Price, προσθέτοντας ότι η ίδια η Madonna έχει”πολύ υψηλές προσδοκίες.”

Ο Πράις μίλησε επίσης για την “μεγάλη πρόκληση” της δημιουργίας μιας λίστας ή ρεπερτόριου για την περιοδεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

TOP