Κυριακή ωροσκόπιο: Τοξότης έχουν υποστήριξη στην εργασία, Υδροχόος μια απροσδόκητη εισροή χρημάτων, και εδώ είναι τι σημάδι μπορεί να ληστέψει

Ωροσκόπιο Αλεξάνδρα Bjeljak από 15. στο 21. Οκτωβρίου.

Κριός – στις ωραίες εξελίξεις αυτής της εβδομάδας στον τομέα της εργασίας. Απλώς να είστε προσεκτικοί όταν επικοινωνείτε με συναδέλφους και τους εμπιστεύεστε. Να είστε υπομονετικοί και να εργάζεστε στα σχέδιά σας. Όλα πάνε καλά προς το παρόν. Στο συναισθηματικό τμήμα της ζωής όλοι οι ελεύθεροι μπορούν να περιμένουν μια απροσδόκητη και ενδιαφέρουσα συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν. Απασχολημένος, χωρίς σημαντικά γεγονότα. Ο σύντροφος μπορεί να είναι λίγο νευρικός ή άβολος. Δείξτε κατανόηση. Προσοχή κατά των κρυολογημάτων, των ιογενών λοιμώξεων, αλλά και στις λοιμώξεις του στομάχου.

Ταύρος-μπορείτε να λύσετε σημαντικά πράγματα και να λάβετε τις σωστές αποφάσεις. Θα απολαύσετε αυτήν την περίοδο γιατί θα δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και θα απολαύσετε την περίοδο της γης και της σταθερότητας. Στο τέλος της εβδομάδας μπορείτε να χαλαρώσετε. Θα υπάρξει επίσης οικονομική ικανοποίηση. Στο συναισθηματικό πεδίο των παθιασμένων γεγονότων. Κάποιοι μπορούν να μπουν σε μια καλή συναισθηματική σχέση. Πολυάσχολες, μαγικές στιγμές με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο είναι μπροστά σας. Ο σύντροφός σας προσπαθεί να σας ευχαριστήσει. Τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας, ξεκουραστείτε περισσότερο. Φροντίστε το πεπτικό σύστημα.

 

Δίδυμα-αυτή η περίοδος είναι καλή για την επίλυση σημαντικών νομικών θεμάτων που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Όλοι όσοι ασχολούνται με ιδιωτικές επιχειρήσεις μπορούν να περιμένουν βολικές εξελίξεις και ευημερία. Σε ένα συναισθηματικό πεδίο χωρίς σημαντικά γεγονότα. Δωρεάν μπορεί να πάρει μια κλήση από ένα άτομο που έχει μια μακροχρόνια συντριβή. Κάποιος παρατήρησε επιτέλους τα σημάδια του φλερτ σας και θα ανταποδώσει με το ίδιο μέτρο. Μείνετε απασχολημένοι, μαζί σας χωρίς σημαντικές αλλαγές στη σχέση σας. Στον τομέα της υγείας, ήπια προσοχή σε χρόνιες ασθένειες, καθώς και σε λοιμώξεις και το οστικό σύστημα.

 

Καρκίνος-σημαντικά γεγονότα και συμφωνίες που στοχεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Οτιδήποτε κάνετε ή ξεκινήσετε αυτήν την εβδομάδα θα κάνει πολλά χρήματα το φθινόπωρο. Είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στη δαπάνη χρημάτων. Σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια. Δωρεάν, η δυνατότητα μιας όμορφης γνωριμίας ή μιας φωνής από ένα άτομο που σας ενθουσιάζει. Κάποιοι μπορούν να ξεκινήσουν μια συναισθηματική σχέση, σίγουρα ευχάριστα γεγονότα. Στο τέλος της εβδομάδας, μια μικρή προσοχή στην επικοινωνία και την κατανόηση. Προβλήματα υγείας με το ουροποιητικό σύστημα είναι πιθανά.

 

Νόμος – μια καλή εβδομάδα για επίλυση ή αλλαγή όσον αφορά τη δυναμική των επιχειρήσεων. Τα γεγονότα που βρίσκονται κοντά σας θα σας διδάξουν σημαντικά μαθήματα ζωής. Εάν υπήρχε αδιέξοδο ή οικονομικό πρόβλημα, τώρα όλα θα διορθωθούν. Κάποιος μπορεί να σας επιστρέψει ή θα σας χορηγηθεί δάνειο. Δωρεάν, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ευχάριστες ημερομηνίες. Απασχολημένος, σχεδιάζοντας το μέλλον ή ένα μικρότερο μονοπάτι. Να είστε προσεκτικοί όταν πρόκειται για την ασυλία σας. Εργαστείτε για την ενίσχυση του ίδιου και προχωρήστε περισσότερο.

 

Παρθένος-μια καλή στιγμή για εσάς. Θα είναι επιτυχής στην καριέρα του. Μπορεί ακόμη και να ανοίξει τη δυνατότητα και να αλλάξει προς το καλύτερο. Στο τέλος της εβδομάδας, δώστε προσοχή στα οικονομικά και προσέξτε να μην ληστέψετε ή να χάσετε χρήματα. Σε ένα συναισθηματικό επίπεδο μια όμορφη εβδομάδα, γιατί θα είστε χαρούμενοι και γοητευτικοί. Πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις μπροστά. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να σκεφτείτε να συνάψετε μια μυστική σχέση, αλλά σκεφτείτε καλά. Σίγουρα έχετε την υποστήριξη του πλανήτη της αγάπης, οπότε απολαύστε. Πιθανά προβλήματα με την πέψη και το στομάχι.

 

Ζυγός-μια ενεργή Εβδομάδα είναι μπροστά σας. Σκεφτείτε προσεκτικά τις νέες προτάσεις και ιδέες των ανωτέρων και αν είστε έτοιμοι για νέες επιχειρήσεις. Αυτή την εβδομάδα μην λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις και μην αφήνετε τους άλλους να επηρεάσουν τη γνώμη σας. Δώστε προσοχή σε αυτό που ξοδεύετε τα χρήματά σας. Θα υπάρξουν περισσότερα έξοδα, αλλά θα υπάρξει επίσης εισροή χρημάτων. Στην αγάπη χωρίς σημαντική αλλαγή. Είναι πιθανό να έχετε μια περασμένη δυσαρέσκεια ή να σκεφτείτε ένα άτομο που δεν ζει κοντά σας. Απασχολημένος, πρέπει να εργαστείτε για την ποιότητα της σύνδεσης. Προσοχή στη φλεγμονή των αυτιών ή των ιγμορείων.

 

Σκορπιός – είστε γεμάτοι ενέργεια και είστε έτοιμοι να κάνετε τα απαραίτητα βήματα σε σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της εργασίας και της σταδιοδρομίας. Μπορείτε να περιμένετε πολλές διαπραγματεύσεις και θετικά αποτελέσματα. Αποφύγετε τις τελευταίες τρεις ημέρες αυτής της εβδομάδας για σημαντικές αποφάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εσείς και όλοι πρέπει να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε το μέλλον. Σίγουρα μια γόνιμη περίοδος για εσάς. Ελεύθεροι, φιλικοί άνθρωποι και καλοί γνωστοί. Κάποιος ανακατεύει τα συναισθήματά σας. Απασχολημένος, φευγαλέα δυσαρέσκεια σε μια σχέση. Εργαστείτε για την ποιότητα του ύπνου και της ανάπαυσης.

 

Τοξότης-θα έχετε υποστήριξη στην εργασία από κάποιο αρσενικό άτομο που είναι κοντά σας. Μια θετική φωνή μπορεί να σας εκπλήξει. Όποιος εργάζεται στο εξωτερικό μπορεί να περιμένει ευημερία. Όσον αφορά την καριέρα, σε κάθε περίπτωση, έχετε μεγάλες ευκαιρίες μπροστά σας. Μπορείς να χαλαρώσεις. Δωρεάν, δεν είναι η ώρα να ξεκινήσετε σοβαρές συναισθηματικές σχέσεις, αλλά ανοίγει η δυνατότητα να μπείτε σε περιπέτειες. Απασχολημένος, έχετε την υποστήριξη ενός αγαπημένου προσώπου, επωφεληθείτε από αυτό. Πιθανά προβλήματα με την πέψη και τον πόνο στην πίσω περιοχή, ασκείστε περισσότερο.

 

Αιγόκερως-ήρθε η ώρα για το επιχειρηματικό σας σχέδιο να πάρει τα πράγματα κινούνται προς το καλύτερο. Θα έρθει στην πραγματοποίηση μερικών από τις μεγάλες επιθυμίες και ιδέες σας, αλλά να είστε λίγο πιο υπομονετικοί και η ευτυχία και η επιτυχία είναι κοντά. Θα έχετε την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας και των στενών ανθρώπων. Η ευχαρίστηση δεν θα πάει μακριά. Ελεύθερος, κάποιος θα σας αρέσει, αλλά βεβαιωθείτε ότι αυτό το άτομο δεν είναι απασχολημένο. Σκεφτείτε αν θέλετε να είστε βραβείο παρηγοριάς σε κάποιον. Όσοι είναι παντρεμένοι ή σε σχέση θα πραγματοποιήσουν κοινές ιδέες και όνειρα. Πιθανή ενεργοποίηση χρόνιων προβλημάτων.

 

Υδροχόος-οι αλλαγές είναι δυνατές σε πολλούς τομείς, αλλά τακτικά κάνουν μια εισαγωγή για αυτούς. Περιμένετε να ξεκαθαρίσει το μυαλό σας και δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα λίγο πιο καθαρά. Ο χρόνος του μετασχηματισμού σας ενεργοποιείται και ανοίγει η πιθανότητα ξαφνικής εισροής χρημάτων. Στο συναισθηματικό πεδίο λιγότερη δυσαρέσκεια και αυξημένα πάθη. Η δυνατότητα εισόδου στην περιπέτεια, αν είστε απασχολημένοι. Να είστε δίκαιοι και μην κάνετε αυτό που δεν θα θέλατε να σας κάνει ο σύντροφός σας. Υγεία, ξεκουραστείτε περισσότερο, επισκεφθείτε έναν γιατρό εάν αισθανθείτε δυσφορία.

 

Ψάρια-μια εξαιρετική περίοδος για πένθος στην εργασία. Στη μέση της εβδομάδας ευχάριστες επιχειρηματικές εκπλήξεις. Η δυνατότητα αλλαγής προς το καλύτερο, η οποία θα σας ενθαρρύνει περαιτέρω να εργαστείτε. Τα οικονομικά είναι καλά. Δωρεάν, η δυνατότητα εμφάνισης ενός ενδιαφέροντος ατόμου, αποδεχτείτε την πρόκληση. Απασχολημένος, λίγο πρόβλημα στο τέλος της εβδομάδας και φευγαλέα δυσαρέσκεια. Θα έρθει η ώρα σας και θα απολαύσετε την αγάπη σας. Εάν υπάρχει λιγότερη δυσαρέσκεια, ξέρετε ότι είναι φευγαλέα. Αισθάνεστε καλά, αλλά εσείς καθώς και πολλοί είστε επιφυλακτικοί για ιογενείς λοιμώξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

TOP