Ο Μήτρος πωλήθηκε στους Ούγγρους, οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν είναι γνωστές, αλλά το εργοστάσιο συνεχίζει να λειτουργεί

Μετά από μια σειρά διαπραγματεύσεων και εξετάζοντας πιθανές λύσεις, ο Kurir ανακαλύπτει ανεπίσημα, το εργοστάσιο Mitrovica “Mitros” έχει λάβει νέο ιδιοκτήτη και θα συνεχίσει να λειτουργεί με μειωμένη χωρητικότητα.

Όπως μαθαίνουν από πηγές κοντά στη διοίκηση του εργοστασίου, οι διαπραγματεύσεις με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές συνεχίζονται από τον Σεπτέμβριο, με πρωτοβουλία του Μπράνισλαβ Νεντίμοβιτς και των σημερινών ιδιοκτητών, για την πώληση και ότι οι διαπραγματεύσεις διεξήχθησαν με την ουγγρική εταιρεία και ότι ολοκληρώθηκαν σήμερα.

Το εργοστάσιο του Μήτρου αντιμετώπισε αλλαγές στις λειτουργίες του, και η μείωση του Ταμείου κτηνοτροφίας και άλλα προβλήματα έκαναν μια σειρά από εικασίες για το μελλοντικό του καθεστώς να εμφανιστούν. Η εργοστασιακή Ένωση δήλωσε προηγουμένως ότι δεν έγινε λόγος για το κλείσιμό της και ότι όλοι προσπαθούσαν να βρουν μια βιώσιμη λύση για επιβίωση.

Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν ανακοινωθεί δημοσίως, εκτός από το ότι είναι γνωστό ότι το εργοστάσιο θα συνεχίσει να λειτουργεί, αλλά σε μειωμένες ικανότητες. Αναμένεται ότι τις επόμενες ημέρες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας θα γνωστοποιηθούν στους εργαζόμενους και στο Σωματείο. Το εργοστάσιο δεν σταμάτησε να λειτουργεί, συνέχισε την παραγωγή, κυρίως για εξαγωγή, ενώ πραγματοποιήθηκαν διαπραγματεύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

TOP