Το κράτος δίνει επίσης έως και 34.000 Δηνάρια αιτήσεων από τα 6. στο 24. Νοέμβριος; αυτή η απαίτηση πρέπει να πληρούται

Το Ταμείο Ασφάλισης Υγείας της Δημοκρατίας έχει απασχολήσει 72 νέους σε υποκαταστήματα και καταστήματα σε όλη τη Σερβία που έχουν εκπαιδευτεί στο πλαίσιο του προγράμματος της κυβέρνησης της Σερβίας “ο πρώτος μισθός μου”.

Ο καθηγητής Dr. Sanja Radojevic Shkodric, διευθυντής του RFZO, τους παρουσίασε σήμερα τις συμβάσεις εργασίας, ο οποίος επεσήμανε ότι μαζί με τα προγράμματα απασχόλησης των καλύτερων αποφοίτων Ιατρικής και δευτεροβάθμιας ιατρικής σχολής, αυτό είναι ένα άλλο κρατικό έργο στον τομέα της υγείας που δίνει την ευκαιρία στους νέους να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία και να βρουν δουλειά μέσω εννέα μηνών επαγγελματικής κατάρτισης.

Περισσότεροι από 600 υποψήφιοι υπέβαλαν αίτηση κατόπιν πρόσκλησης του RFZO, 121 από αυτούς πέρασαν την επιλογή της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, 89 από αυτούς ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση και 72 από αυτούς πήραν τη δουλειά και θα εργαστούν σε ένα από τα 29 υποκαταστήματα και 135 υποκαταστήματα του RFZO σε όλη τη Σερβία.

Νέος κύκλος

Η RFZO συμμετέχει επίσης στον νέο κύκλο του προγράμματος πρώτου μισθού μου και καλεί όλους όσους πληρούν τις προϋποθέσεις να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέσω της πύλης ο πρώτος μισθός μου ήδη από τον επόμενο μήνα, από 6. στο 24. Νοεμβρίου.

Η δουλειά δόθηκε σε υποψηφίους με δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς και πτυχιούχους νομικής και οικονομολόγους. Το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο αποσκοπεί στην ενθάρρυνση της απασχόλησης των νέων, κατείχαν άτομα κάτω των 30 ετών (γεννημένα μετά τον Οκτώβριο του 1993).), με πτυχίο γυμνασίου ή Πανεπιστημίου, με λιγότερο από έξι μήνες επαγγελματικής εμπειρίας και χωρίς επαγγελματική εξέταση.

Στόχος του προγράμματος, το οποίο υλοποιείται μέσω της Εθνικής Υπηρεσίας Απασχόλησης, είναι να παρέχει στους νέους την ευκαιρία να αποκτήσουν την πρώτη τους εργασιακή εμπειρία, ενώ παράλληλα βοηθά τους εργοδότες από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα να λύσουν το πρόβλημα της έλλειψης επαγγελματικού προσωπικού.

Όλοι όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα “ο πρώτος μισθός μου” θα λάβουν μηνιαία αμοιβή και αυτό:

28.000 Δηνάρια με απολυτήριο λυκείου

34.000 Δηνάρια με πτυχίο κολεγίου

Ο καθένας δικαιούται εισφορά σε περίπτωση εργατικού τραυματισμού και επαγγελματικής ασθένειας, σύμφωνα με το νόμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

TOP