Αυτός ο άνθρωπος ζει 55 χρόνια απομονωμένος από τον κόσμο: αφόρητος, αυτό φοβόταν

Αυτός ο άνθρωπος ζει 55 χρόνια απομονωμένος από τον κόσμο: αφόρητος, αυτό φοβόταν

Ο Kalitke nzamwita, 71 ετών, αποφάσισε να απομονωθεί από τον κόσμο ως δεκαεξάχρονος. Για να” προστατεύσει ” αρκετά, έστησε έναν φράχτη ύψους 4,5 μέτρων γύρω από το σπίτι.

Τι έκανε τον λαό της Ρουάντα να πάρει μια τέτοια απόφαση; Αποκαλύπτει ότι “φοβάται τις γυναίκες” και το πρόβλημά του είναι απλά αφόρητο.

Ο καλίτκε εξηγεί ότι δεν μπορούσε να αντέξει την παρουσία του ωραίου φύλου, ούτε να τους μιλήσει, έτσι απομόνωσε τον εαυτό του και έστησε ένα ξύλινο φράχτη γύρω από το σπίτι.

Από τότε δεν έχει βγει ανάμεσα στους ανθρώπους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει τη βοήθεια του έξω κόσμου. Στην πραγματικότητα, τον “βοηθούν” περισσότερο οι γυναίκες!

“Δεν του αρέσει να Τον πλησιάζουμε ή να του μιλάμε, αλλά παίρνει πράγματα που αφήνουμε στο σπίτι του, όπως ρούχα και φαγητό”, είπε.

Αν και ποτέ δεν ζήτησε τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων, ούτε υπάρχει επίσημη διάγνωση, ο Καλίτκε πιστεύεται ότι πάσχει από γυναικοφοβία, μια σπάνια κατάσταση που περιλαμβάνει έναν “παράλογο φόβο για τις γυναίκες.”

“Με φοβίζουν. Κλειδώνω τον εαυτό μου στο σπίτι και έχω ένα φράχτη για να βεβαιωθώ ότι δεν έρχονται κοντά μου”, είπε ο άντρας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

TOP