Εντατική οδική ρύθμιση στο Δήμο ALIBUNAR επενδύσεις στον δείκτη οδικής οικονομίας που κατασκευάζεται η Σερβία

ALIBUNAR: επί του παρόντος, στη Βοϊβοντίνα, εκτελούνται έργα σε δρόμους σε περισσότερους από 30 Δήμους και πόλεις και πολλοί χρηματοδοτούνται εν μέρει ή εξ ολοκλήρου από την επαρχιακή κυβέρνηση, με γνώμονα την άποψη ότι η επένδυση στην οδική οικονομία διεγείρει την οικονομική ανάπτυξη των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων, καλύτερη διακρατική συνδεσιμότητα, ταχύτερα και πιο άνετα ταξίδια, αλλά και μεταφορά εμπορευμάτων.

Το Alibunar είναι μεταξύ των δήμων στους οποίους έχουν γίνει εντατικές εργασίες τους τελευταίους μήνες για την ανάπτυξη δρόμων, με μια προσπάθεια να επενδύσουν σε όλους τους κατοικημένους τόπους εξίσου, προκειμένου να ενθαρρυνθεί η ανάπτυξη του Νότιου Μπανάτου. Προπαρασκευαστικές εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για την πλακόστρωση της οδού Jon Kreanga, από την οδό Tudor Vladimirescu έως την οδό Prvomayskaya στον οικισμό Lokve. Ο δρόμος πλάτους πέντε μέτρων θα είναι ασφαλτοστρωμένος σε μήκος 450 μέτρων. Ακολουθεί η αποκατάσταση της οδού Prvomajska, από τον κεντρικό δρόμο, σε μήκος 130 μέτρων. Τα χρήματα για αυτά τα έργα παρέχονται από τον δημοτικό προϋπολογισμό του Alibunar.

Κινητικότητα στο πάρκο και το κέντρο

Εκτός από τους δρόμους, το Alibunar φροντίζει επίσης μέρη όπου συγκεντρώνονται οι ντόπιοι, ειδικά οι νέοι. Πρόσφατα, ένα νέο κινητό τηλέφωνο δημιουργήθηκε στο πάρκο στο Alibunar και η ιδέα προήλθε κυρίως κατόπιν αιτήματος των παιδιών, ενώ το έργο στοχεύει στη διασφάλιση της ασφάλειας των παιδιών που παίζουν στο πάρκο, καθώς και των γονέων που έρχονται μαζί τους. Το σχέδιο είναι να αντικατασταθούν όλα τα έπιπλα για το πάρκο και να επεκταθεί το κέντρο του Alibunar, όπως πάγκοι, κάδοι απορριμμάτων, κηροπήγια, η δημιουργία μιας νέας παιδικής χαράς από ξύλο στη θέση της υπάρχουσας που ήταν φθαρμένη. Τα περισσότερα από τα κεφάλαια χορηγήθηκαν από την τοπική κυβέρνηση, την τοπική κοινότητα και πολλούς χορηγούς. Το έργο εκτελείται σταδιακά, σύμφωνα με το σχέδιο και το πρόγραμμα εργασίας καθώς και σύμφωνα με τις προτεραιότητες που περιγράφονται εκ των προτέρων. Όπως ανακοινώθηκε από την Εθνοσυνέλευση Alibunar, 34 πάγκοι, 20 κάδοι απορριμμάτων και 17 κηροπήγια έχουν αντικατασταθεί σε πρώτη φάση, η συνέχιση των εργασιών θα περιλαμβάνει το ευρύτερο κέντρο του Δημοτικού Κέντρου, όλες οι εργασίες εκτελούνται από την εταιρεία “War-Max metal” από την Alibunar, η οποία είναι ένας από τους χορηγούς του έργου.

Ο Δήμος Alibunar και η διοίκηση κεφαλαιουχικών επενδύσεων της Vojvodina finance εργάζονται για την αποκατάσταση δρόμων και δρόμων, οπότε τα έργα έχουν ήδη ξεκινήσει στη Dobrika στην οδό Zmaj Jovina σε μήκος περίπου δύο χιλιομέτρων. Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο την επόμενη περίοδο, δηλαδή μέχρι το τέλος του έτους, η ανακατασκευή δρόμων και δρόμων θα συνεχιστεί σε άλλες κατοικημένες περιοχές στο έδαφος του Alibunar στο πλαίσιο αυτού του έργου, καθώς και στο πλαίσιο του έργου που χρηματοδοτείται ανεξάρτητα από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Μετά από αρκετές δεκαετίες στο Αλιμπουνάρ, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του δεύτερου Κρατικού δρόμου κατηγορίας Β. Κατασκευάστηκαν 7,7 χιλιόμετρα δρόμου, από την είσοδο της Ντόμπρικα, στη συνέχεια μέσω του οικισμού, μέχρι το κυκλικό ρεύμα που συνδέει τον Δήμο Αλιμπουνάρ με τρεις γειτονικές τοπικές κυβερνήσεις, δηλαδή με την Κοβάτσιτσα, το Σέτσνιε και το Ζρένιανιν. Όπως είπαν από τον Δήμο, ο δρόμος ήταν σε μάλλον κακή κατάσταση και έθεσε πρόβλημα σε όλους τους ανθρώπους που, πρώτα απ ‘ όλα, ταξίδεψαν προς την κατεύθυνση της μέσης περιοχής Μπανάτ και προς το Νόβι Σαντ.

– Αναμένουμε ότι αυτό θα συμβάλει επίσης στην ανάπτυξη της οικονομίας και στη στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο Περιοχών που συνδέουν αυτόν τον δρόμο. Μεγάλα έργα στη Βοϊβοντίνα και πάνω απ ‘ όλα, παρά τις πολλές προκλήσεις και κρίσεις του σήμερα – επεσήμανε από το Δήμο Alibunar.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

TOP