Ο δρόμος Kljajicevo-Telečka δεν είναι πλέον ο χειρότερος δρόμος στη χώρα

Sombor: στις αρχές Αυγούστου του τρέχοντος έτους, άρχισαν οι εργασίες, σύμφωνα με το περιοδικό αφιερωμένο στην κυκλοφοριακή κουλτούρα sat, τον χειρότερο δρόμο στη Σερβία, έναν τοπικό δρόμο που συνδέει δύο χωριά Sombor ATAR, αυτό μεταξύ Kljajicevo και Telečka.

Σχεδόν σε δυόμισι μήνες ο δρόμος, γεμάτος με τρύπες κρούσης και καταρρέουσες τράπεζες, έλαβε νέα άσφαλτο. Αυτή ήταν η ευκαιρία για τον δήμαρχο του Sombor, Antonio Ratković, να συναντηθεί με τους συνεργάτες του, τον επικεφαλής της Δυτικής διοικητικής περιφέρειας Bačka, Goran Nonković, και εκπροσώπους της

Το Συμβούλιο των τοπικών κοινοτήτων Kljajicevo και Telečka, καθώς και οι εργολάβοι σε αυτόν τον δρόμο, παρακολουθούν την ολοκλήρωση των εργασιών για την ανακατασκευή του τμήματος του δεύτερου Κρατικού δρόμου κατηγορίας Α αριθ.

Όπως επεσήμαναν από την τοπική αυτοδιοίκηση, ο ανακατασκευασμένος δρόμος ολοκληρώθηκε εντός της καθορισμένης προθεσμίας και θα συμβάλει στην καλύτερη ποιότητα και ασφαλέστερη κυκλοφορία και έχει μεγάλη σημασία κατά τη σύνδεση των γύρω κατοικημένων περιοχών με το Σόμπορ και τον μελλοντικό δρόμο υψηλής ταχύτητας γνωστό ως “χαμόγελο της Βοϊβοντίνα”.

– Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος που σήμερα μπορούμε να πούμε ότι τα έργα έχουν ολοκληρωθεί και η ποιότητα των έργων που έχουν γίνει είναι σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο προς ικανοποίηση όλων των κατοίκων του Kljajicevo και της Telečka. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Goran Vesic ο οποίος αναγνώρισε τις προτεραιότητες της πόλης Sombor και συνέβαλε στην υλοποίηση πολυάριθμων έργων υποδομής στη χώρα μας. Φέτος έχουμε ανακατασκευάσει αρκετά τμήματα του δρόμου στο έδαφος της πόλης και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε το επόμενο διάστημα – είπε ο Ράτκοβιτς, τα λόγια του οποίου μεταδόθηκαν στον επίσημο ιστότοπο της πόλης.

Η αξία των έργων για την ανακατασκευή του δρόμου από Kljajićevo προς Telečka σε μήκος 6.500 και πλάτος 6,5 μέτρων είναι περίπου 430 εκατομμύρια Δηνάρια με ΦΠΑ και ο ανάδοχος ήταν η εταιρεία “Vojput” d.o.o. Subotica. Εκπρόσωποι των τοπικών αρχών σημείωσαν ότι εκτός από αυτόν τον δρόμο, φέτος ανακατασκευάστηκε αυτός από το Sombor στο Apatin, στη συνέχεια το τμήμα του δρόμου από το Aleksa Santic στο Bajmok, καθώς και πολλοί δρόμοι στην πόλη. Οι εργασίες στη γέφυρα πάνω από το Μεγάλο Κανάλι Bačka στην είσοδο του Sombor, καθώς και στον δρόμο από το Stapar στο Sivac, αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.

Ταυτόχρονα, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την κατασκευή του δρόμου ATAR από τη Rastina στη Riđica, ενός δρόμου που θα δώσει στους ντόπιους της Riđica, που βρίσκεται στα σύνορα με την Ουγγαρία, την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το πρόσφατα ανοιχτό συνοριακό πέρασμα με τον Βόρειο Σέρβο γείτονα κοντά στη Rastina. Ο ανάδοχος, “extra Auto Transport” D. o.o.Vrbas έχει ήδη πραγματοποιήσει προπαρασκευαστικές εργασίες για την εκσκαφή και το ανάχωμα της πρώτης διαδρομής του δρόμου και επί του παρόντος εργάζεται για τη σταθεροποίηση τσιμέντου σε μήκος 1.800 μέτρων. Σε σχέση με αυτόν τον δρόμο, ο Πρώτος Άνθρωπος της εκτελεστικής αρχής του Sombor ανακοίνωσε ότι η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εργασιών σε αυτό αναμένεται μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

– Πρόκειται για ένα πολυετές έργο που θα συνδέσει την κατοικημένη περιοχή της Riđica με το Rastin και το συνοριακό πέρασμα Backsentđerdj, αλλά θα επιτρέψει επίσης στους κατοίκους της Riđica να φτάσουν στο Sombor γρηγορότερα και ευκολότερα-ο Δήμαρχος Ratković εξήγησε τους λόγους για την υλοποίηση αυτού του έργου υποδομής, εξηγώντας ότι το συνολικό μήκος του δρόμου από τη Riđica στο rastin ανέρχεται σε 6.500 μέτρα και ότι η κατασκευή του χρηματοδοτήθηκε από κονδύλια της επαρχιακής Γραμματείας Γεωργίας, Διαχείρισης Υδάτων και δασοκομίας καθώς και κονδύλια από την πόλη Sombor Buueta.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

TOP