Καλά νέα για τους ντόπιους του ORLOVAT και του TOMASEVAC, αντί για ένα, θα υπάρχουν δύο γέφυρες πάνω από το Tamis

ORLOVAT, TOMAŠEVAC: το έργο και η τεχνική τεκμηρίωση για την κατασκευή της νέας σιδηροδρομικής γέφυρας πάνω από το Tamis, μεταξύ Orlovat και Tomaševac, αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα, ανακοίνωσε η “υποδομή των σερβικών σιδηροδρόμων”.

Κατά συνέπεια, αυτή η εταιρεία σχεδιάζει να ανακοινώσει μια δημόσια σύμβαση για έργα για την κατασκευή της γέφυρας μέχρι το τέλος του έτους. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την εντολή του υπουργού κατασκευών, μεταφορών και υποδομών Goran Vesic, η PE “δρόμοι της Σερβίας” ολοκληρώνει το σχεδιασμό μιας νέας οδικής γέφυρας και ξεκινά την κατασκευή μιας παράκαμψης γύρω από το Orlovat με τη χρήση του Συντάγματος για τη διέλευση των αυτοκινήτων.

– Αυτό σημαίνει ότι, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο Υπουργός Γκόραν Βέσιτς στα μέσα ενημέρωσης, θα υπάρξουν δύο γέφυρες πάνω από το Τάμις κοντά στο Ορλόβατ το επόμενο διάστημα. Σιδηρόδρομος και Οδικός – αναφέρεται στην “υποδομή των σιδηροδρόμων της Σερβίας”.

Οι δρόμοι της Σερβίας ανακοίνωσαν ότι η κατασκευή της Νέας οδικής γέφυρας θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους, εάν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και άλλες συνθήκες. Η εταιρεία λέει ότι είναι τον Απρίλιο του 2021. συνήψαν συμφωνία για την προετοιμασία σχεδιασμού και τεχνικής τεκμηρίωσης για την κατασκευή του Κρατικού δρόμου δεύτερης κατηγορίας Νο 130 γύρω από το Ορλόβατ, με μια νέα οδική γέφυρα πάνω από τον ποταμό Τάμις.

– Το έργο έχει ολοκληρωθεί και υποβληθεί για έλεγχο εμπειρογνωμόνων στην Επιτροπή Ελέγχου της επαρχιακής Γραμματείας ενέργειας, κατασκευών και Μεταφορών και αναμένουμε να επιβεβαιωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Όταν το έργο επιβεβαιωθεί από την Επιτροπή Ελέγχου, θα καλέσουμε μια προσφορά και θα ξεκινήσουμε την κατασκευή της γέφυρας το επόμενο έτος – οι δρόμοι της Σερβίας επισημαίνουν και υπενθυμίζουν ότι βρίσκεται στην τρέχουσα γέφυρα, από 20. Μάρτιος 2020. έτος, ολική αναστολή κυκλοφορίας για όλα τα οδικά οχήματα.

Λόγω της μη συμμόρφωσης με την απαγόρευση ορισμένων συμμετεχόντων στην κυκλοφορία και για να μην τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια, οι “δρόμοι της Σερβίας” είναι 7. τον Ιούλιο εγκατέστησαν τσιμεντένια φράγματα στις προσεγγίσεις της γέφυρας, σύμφωνα με την απόφαση του αρμόδιου υπουργείου.

Η γέφυρα tomasevac πάνω από το Tamis χτίστηκε ως σιδηροδρομική γέφυρα πριν από περισσότερα από 140 χρόνια. Βρίσκεται στα σύνορα Pančevo main – Zrenjanin – Kikinda – state (Žombolj), και ο σιδηρόδρομος είναι μη ηλεκτροκίνητος και μονοτροχιάς. Για χρόνια, εκτός από το σιδηρόδρομο, η οδική κυκλοφορία πραγματοποιήθηκε στη γέφυρα και δεν ήταν δυνατή όταν πέρασαν τα τρένα, γεγονός που οδήγησε σε προβλήματα. Σύμφωνα με τις επεξεργασίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, η υπάρχουσα γέφυρα δεν χρησιμοποιείται πλέον για οδική κυκλοφορία.

– Η Δημοκρατία της Σερβίας και το Υπουργείο Κατασκευών, μεταφορών και υποδομών φέτος για πρώτη φορά παρείχαν κεφάλαια για τη γέφυρα στο Tomaševac, ύψους 1,347 δισεκατομμυρίων δηναρίων, για τους σκοπούς της υλοποίησης αυτού του έργου. Οι “σιδηρόδρομοι υποδομής της Σερβίας” ξεκίνησαν τη διαδικασία για την κατασκευή της νέας γέφυρας, σε άμεση γειτνίαση, ανακοινώνοντας μια δημόσια σύμβαση για τον διαγωνισμό για την ανάπτυξη του εννοιολογικού έργου. Ο διαγωνισμός αυτός περιλαμβάνει επίσης την εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας, καθώς και μελέτες για την εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Οι τελικές δραστηριότητες για την προετοιμασία του έργου – τεχνική τεκμηρίωση – βρίσκονται σε εξέλιξη-αναφέρονται στην αναφερόμενη εταιρεία.

Το καθήκον του συγγραφέα του εννοιολογικού έργου της γέφυρας πάνω από το Tamis ήταν να παράσχει μια οικονομική, εποικοδομητική λύση που να είναι σύμφωνη με τα υψηλότερα υπάρχοντα πρότυπα, κανονισμούς και συνθήκες των σιδηροδρομικών μεταφορών. Όταν κατασκευαστεί η Νέα Γέφυρα Tomasevac, θα παρέχονται ταχύτητες τρένων έως και 100 χιλιόμετρα την ώρα πάνω από τη γέφυρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

TOP