Η Σερβία έχει περισσότερες πιθανότητες από την Κροατία! Εδώ είναι τι πρέπει να περάσουν στην ΕΕ στη Γερμανία

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Σερβίας εξακολουθεί να έχει τα πάντα στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μόνο πολλά από αυτά εξαρτώνται τώρα από το αν οι αετοί θα νικήσουν το Μαυροβούνιο την τρίτη!

Αν κερδίσουν, θα χρειαστούν μόνο ένα πόντο εναντίον της Βουλγαρίας για να τερματίσουν στη Γερμανία.

Από την άλλη πλευρά, μια ισοπαλία ή μια πιθανή ήττα θα σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι του Ντράγκαν Στόικοβιτς Πίκσι θα χρειαστούν επίσης βοήθεια από την πλευρά με τη μορφή της Λιθουανίας ή της Ουγγαρίας.

Αυτό που είναι ενθαρρυντικό είναι ότι οι αναλυτές ποδοσφαίρου εξακολουθούν να πιστεύουν στη Σερβία και βλέπουν τους αετούς 95 τοις εκατό του χρόνου. Ακόμη και οι Κροάτες είναι κάτω με 86 τοις εκατό, με το 40 τοις εκατό να δίνει στα ζάρια μέσω πλέι-οφ, και το 60 τοις εκατό άμεσα.

Σε περίπτωση αποτυχίας, Η Σερβία θα έχει επίσης την ευκαιρία να πάει στο ευρώ μέσω του μπαράζ της κοινωνίας των Εθνών, με αυτό το σενάριο να ακολουθείται από ένα ελάχιστο ποσοστό εννέα τοις εκατό.

Οι αετοί εμφανίστηκαν επίσης στο τρίτο καπέλο στην κλήρωση του Ομίλου ETA, κάτι που σύμφωνα με τις τρέχουσες προβλέψεις σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να παίξουν Κροατία, Ιταλία, Τσεχία… Οι Ούγγροι και οι Αλβανοί θα είναι στη δεύτερη, η Σλοβενία, η Ρουμανία και η Ελλάδα ενδεχομένως στην τέταρτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

TOP